SPOT Kampagner

SPOT & KAMPAGNER varer

Vi har ofte SPOT varer og gode kampagner. Vores SPOT/kampagner varer er varer der enten er udsædvanlige billige af den ene eller den anden årsag - det kan være en billig indkøbt lagerreol, pallereol, sæson tilbud, eller andre interessant brugte lagerinventar dele.


Karakteristisk for vores SPOT & Kampagner varer, er at det enten er et stærkt begrænset parti/vare eller at det er tidbegrænset tilbud - så tøv ikke for længe med at slå til.Dybdestabling

SUPER TILBUD - PÅ KVALITETS PLUK/LAGERREOL

Køb 5 fag PLUK / LAGERREOL - højde 2000 mm, dybde 400 mm og længde 1000 mm pr. fag. Der er 5 hylder pr. fag.
Hylderner er galvaniserede og gavlene er antracit

Sættet består derved af 1 start fag og 4 efterfølgende fag.

Samlet pris (norm. pris 4150,- kr. ekskl. moms) ............................................................. 3112,5 Kr.


ELLER


Køb 2 x 5 fag PLUK / LAGERREOL - højde 2000 mm, dybde 400 mm og længde 1000 mm pr. fag. Der er 5 hylder pr. fag.
Hylderner er galvaniserede og gavlene er antracit

Sættet består derved af 2 start fag og 8 efterfølgende fag.

OG FÅ ET MATERIALE SKAB GRATIS

Samlet pris (norm. pris 8300,- kr. ekskl. moms) ..............................................................6225,- Kr.


Alle priser er ekskl. moms og evt. levering. Tilbuddet er gældende så længe lager haves eller frem til 31 Januar. 2021Ganske kort om ST30 Reolen

Tilbuddet består af vores kendte PLUK/LAGERREOL system ST30 . Som udemærker sig ved en høj kvalitet, et godt/flot  funktionelt design og en meget fornuft pris, ift. det øvrige markeden, inden for professionelle lagerreoler.


Reol hylderne kan placeres med 50 mm intervaller og i denne dybde - 400 mm, har hylderne en god bæreevne på 180 kg.


Gavlene leveres altid usamlet, så er de nemmere at få fra A til B og skal det evt. sendes, så holdes fragtomkostningen nede. Gavlene er antracit farvet, som er det nye sort (og har været det i et godt stykke tid) Antracit farven er neutral og skiller sig ikke voldsom ud, i enten som butiksinventar eller på lageret, som hurtigt kan hen og blive en stor farvelade.


Hylderne er galvaniserede, men kan bestilles i grå (er ikke en lagervare) mod en mer betaling.


For hvert 3. fag skal der bruges et bagkryds og vil man have ryg-ryg opstilling, anbefaler vi også at man bruger dertil mente beslag.

 
 
 
 
 
Ja, jeg/vi ønsker 5 fag. samlet pris: 3112,5 kr. ekskl. moms og levering
Ja, jeg/vi ønsker 2x5 fag og 1 materialeskab. Samlet pris: 6225,- kr. ekskl. moms og levering
 
 
Dybdestabling